Bt målgruppe

BT – Målgruppe – Ocast

Se B.T. for B.T. – Ocast

Avisen er forskellig fra omnibusaviser, som er kendetegnet ved at have en bred målgruppe, og den store forskel er, at tabloidavisen består af skarpe vinkler med …

Se detaljerede data kombineret med alders- og kønsfordeling af B.T. ‘s publikum.

BT >> Anmeldelse af avisen, kontaktoplysninger og …

BT >> Anmeldelse af avisen, kontaktoplysninger og informationer

B.T. elsker nyheder, sport og underholdning, og sloganet “Altid med dig” understreger, at B.T. er Danmarks største nyhedssite og landets mest læste avis.

Læs her om avisen BT. Hvem står bag avisen og hvad skriver avisen om? Hvor ofte udkommer avisen og hvad koster et abonnement. Læs meget mere her.

Annoncér hos B.T.

B.T. har fat i den urbane målgruppe, der elsker vedkommende historier om mennesker og steder i deres nærhed. B.T. skriver til målgruppen: mænd og kvinder (50 …

B.T. er Danmarks skarpeste nyhedssite. B.T. leverer nyheder, sport og underholdning til kvinder og mænd i alderen 25-54 år. Vi lover selvstændig og vedkommende journalistik om alt, der berør, forarger og begejstrer os danskere.

B.T.

24. nov. 2021 — Ud over at Ekstra Bladet vil skærpe sit fokus på sin egen målgruppe, så Ekstra Bladet ikke ligger så tæt op ad B.T., skal der arbejdes med …

Annoncering hos B.T. – Display, High impact formater, native, podcast og video. bt.dk er Danmarks skarpeste nyhedssite, der leverer nyheder, sport og underholdning til kvinder og mænd i alderen 25-54 år.

Ekstra Bladet skal overhale B.T. på nettet: ”Vi har lært af deres …

Ekstra Bladet skal overhale B.T. på nettet: ”Vi har lært af deres rubrikker” – Journalisten

Dansk Folkepartis vælgere primært B.T. og. Ekstra Bladet, mens Liberal Alliances og de. Konservatives vælgere læser Berlingske og. Børsen.

Læserne vælger avis efter partifarve – Center for Valg og Partier

BM___131_P300511003.indd

BØ/INF/KD. EB/BT (H). NJ/JV/ÅR/FY (H) Lokale dagblade (H). MX/UR/24T. BM/PO/JP (H). Alle dagblade (H). Højere uddann.

Danskernes brug af medier – Morten Kromann-Larsen

Vi har et stort, veletableret netværk oparbejdet gennem mange år, der kan sikre, at dit budskab når frem til den rigtige målgruppe. … bt@btilsted.com.

Målgruppe – Tilsted & Co

31. dec. 2022 — – Vi rammer en bred målgruppe og også en lidt yngre målgruppe. Og vi vil meget gerne være relevante for både kvinder og mænd. – Vi vil gerne …

B.T.-redaktør vinker farvel til papiravis: Ingen forretning i det

31. dec. 2022 — Fra søndag findes B.T. ikke længere som papiravis, og medieanalytiker tror … Vi rammer en bred målgruppe og også en lidt yngre målgruppe.

Abonnér på Bornholms bedste historier hver eneste dag

Danmark er en avis fattigere: B.T. er udkommet for sidste gang …

Danmark er en avis fattigere: B.T. er udkommet for sidste gang på papir | Kristeligt Dagblad

I flere år er danske mediers fokus skiftet mod det mere digitale. Fra søndag findes B.T. ikke længere som papiravis, og medieanalytiker tror andre må samme vej.

Keywords: bt målgruppe, hvem læser bt